EPILARE DEFINITIVA cu LASER (eficienta si confort marit): o sedinta zona inghina...

90RON

Valoare

150 RON

Reducere

40%

Salveaza

60.00 RON

EPILARE DEFINITIVA cu LASER (eficienta si confort marit): o sedinta zona inghinala cu doar 90 lei la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

EPILARE DEFINITIVA cu LASER (eficienta si confort marit): o sedinta zona inghinala cu doar 90 lei la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

EPILARE DEFINITIVA cu LASER (eficienta si confort marit): o sedinta zona inghinala cu doar 90 lei la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

  • Cumpara voucherul de 90 lei si beneficiezi de o sedinta laser inghinal la CLADDAGH SALON din PLOIESTI! Dioda laser este o inovatie in materie de epilare definitiva care vine cu rezultate superioare oricarei alte tehnologii. Depilight PRO, in mod particular, este laserul dioda cu cea mai mare putere pe care il poti gasi in Romania. DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO (2400 W) si tripla racire a echipamentului (apa, aer, semiconductori), garanteaza un tratament sigur, eficienta mare de la prima sedinta, confort marit (fara senzatia de arsura) si un numar scazut de sedinte necesare. Din acest motiv terapia laser diode este numita SHR (Super Hair Removal). VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 29 februarie 2020. • PENTRU DETALII DESPRE VOUCHER SUNATI LA 0728.234.111.

Detalii suplimentare

  • Dioda laser este o inovatie in materie de epilare definitiva care vine cu rezultate superioare oricarei alte tehnologii. Depilight PRO, in mod particular, este laserul dioda cu cea mai mare putere pe care il poti gasi in Romania. DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO (2400 W) si tripla racire a echipamentului (apa, aer, semiconductori), garanteaza un tratament sigur, eficienta mare de la prima sedinta, confort marit (fara senzatia de arsura) si un numar scazut de sedinte necesare. Din acest motiv terapia laser diode este numita SHR (Super Hair Removal).

Termenii ofertei

  • Achizitioneaza voucherul de pe site (cu cardul sau cu ordin de plata – prin transfer bancar) si dupa confirmarea platii, vei gasi voucherul in format pdf in Contul tau, la “Cupoanele mele”. Printeaza voucherul si prezinta-l la salon sau il poti salva pe telefon. Adresa SALONULUI CLADDAGH : STR. NICOLAE TITULESCU NR 4, BLC 10I, PARTER, interfon 2, Ploiesti. • Pentru programari suna la 0730.269.779 VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 29 februarie 2020.

Contact Details

EPILARE DEFINITIVA cu LASER (eficienta si confort marit): o sedinta zona inghinala cu doar 90 lei la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

SALON CLADDAGH

STR. NICOLAE TITULESCU NR 4 BL 10 i, parter interfon 2 PLOIESTI

PLOIESTI

Romania

http://www.prindeocazia.ro/ploiesti/

Find us on:

Cumpara voucherul de 90 lei si beneficiezi de o sedinta laser inghinal la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!


Dioda laser este o inovatie in materie de epilare definitiva care vine cu rezultate superioare oricarei alte tehnologii.
Depilight PRO, in mod particular, este laserul dioda cu cea mai mare putere pe care il poti gasi in Romania.


DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO (2400 W) si tripla racire a echipamentului (apa, aer, semiconductori), garanteaza un tratament sigur, eficienta mare de la prima sedinta, confort marit (fara senzatia de arsura) si un numar scazut de sedinte necesare.
Din acest motiv terapia laser diode este numita SHR (Super Hair Removal).


VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 29 februarie 2020.

• PENTRU DETALII DESPRE VOUCHER SUNATI LA 0728.234.111.

Termeni si conditii

vezi pagina termeni si conditii

Oferte recomandate

Nicio oferta disponibila...

Oferte pe e-mail

Grabeste-te! Aboneaza-te pentru a primi oferte in orasul tau pe EMAIL...

Facebook