RADIOGRAFIE DENTARA PANORAMICA + CONSULT STOMATOLOGIC, INTERPRETARE si PLAN de T...

29RON

Valoare

100 RON

Reducere

71%

Salveaza

71.00 RON

RADIOGRAFIE DENTARA PANORAMICA + CONSULT STOMATOLOGIC, INTERPRETARE si PLAN de TRATAMENT cu doar 29 RON in loc de 100 la CLINICA FIRST DENT din Ploiesti! RADIOGRAFIE DENTARA PANORAMICA + CONSULT STOMATOLOGIC, INTERPRETARE si PLAN de TRATAMENT cu doar 29 RON in loc de 100 la CLINICA FIRST DENT din Ploiesti!

RADIOGRAFIE DENTARA PANORAMICA + CONSULT STOMATOLOGIC, INTERPRETARE si PLAN de TRATAMENT cu doar 29 RON in loc de 100 la CLINICA FIRST DENT din Ploiesti!

RADIOGRAFIE DENTARA PANORAMICA + CONSULT STOMATOLOGIC, INTERPRETARE si PLAN de TRATAMENT cu doar 29 RON in loc de 100 la CLINICA FIRST DENT din Ploiesti!

  • Indrazneste si zambeste pentru ca meriti! NOU la CLINICA FIRST DENT din PLOIESTI: echipamente de ultima generatie pentru radiografia dentara! Prinde si tu Ocazia: Doar 29 RON in loc de 100 RON pentru RADIOGRAFIE DENTARA PANORAMICA + CONSULT STOMATOLOGIC, INTERPRETARE si PLAN de TRATAMENT • Radiografie dentara panoramica permite vizualizarea in ansamblu a dentitiei a elementelor maxilo-faciale inconjuratoare (osul maxilar si mandibula, sinusul maxilar, articulatiile temporomandibulare). • Aceasta metoda de investigatie poate fi indicata in: evaluarea initiala in cadrul planului de tratament, leziuni osoase sau dinti neerupti, evaluarea starii parodontale si structura osoase de sustinere, preimplant in vederea evaluarii inaltimii osoase. • Radiografia panoramica nu are o doza de radiatii mai mare decat in cazul radiografiilor mici. In practica, radiografiile panoramice folosesc ecrane intensificatoare cu cristale (asemenea unui amplificator de boxe), ceea ce reduce doza de radiatie necesara pana la 60 de ori, in asa fel incat doza necesara este echivalentul efectuarii a 3-4 radiografii mici. FIRST DENT - cheia pentru un zambet de invidiat! • PENTRU DETALII DESPRE VOUCHER SUNATI LA 0728.234.111. • VOUCHER VALABIL PANA LA 30 octombrie 2013.

Detalii suplimentare

  • PROGRAMARE LA TEL: 0344115370 / 0725415475 Clinica First Dent ofera o gama larga de servicii medicale la cele mai inalte standarde,intr-un ambient relaxant, placut, grija nostra principala fiind ca vizita la stomatolog sa fie perceputa de catre pacient ca o experienta placuta si lipsita de stres. Echipa noastra de specialisti merge pe principiul tratarii cauzelor si nu doar a simptomatologiei afectiunilor dentare utilizand materiale, echipamente si tehnici de ultima generatie. Principiul de baza este - PREVENTIE SI MINIMA INTERVENTIE - toate acestea fiind posibile folosind materiale de ultima generatie fara a face compromisuri pentru a reusi sa creem zambete sanatoase si frumoase.

Termenii ofertei

  • Dupa cumpararea voucherului, vei primi cuponul pe e-mail si pe contul personal, sectiunea “Cupoanele mele”. CLINICA FIRST DENT: Strada Gh. Gr. Cantacuzino nr 14 Ploiesti Prahova mail: office@firstdent.ro TEL: 0344115370 / 0725415475 Printeaza cuponul si ia-l cu tine la clinica. - Vizita la clinica se face pe bază de programare: tel 0344115370 / 0725415475. • VOUCHER VALABIL PANA LA 30 octombrie 2013.

Contact Details

RADIOGRAFIE DENTARA PANORAMICA + CONSULT STOMATOLOGIC, INTERPRETARE si PLAN de TRATAMENT cu doar 29 RON in loc de 100 la CLINICA FIRST DENT din Ploiesti!

CLINICA STOMATOLOGICA FIRST DENT

CLINICA FIRST DENT: Strada Gh. Gr. Cantacuzino nr 14 Ploiesti Prahova mail: office@firstdent.ro TEL: 0344115370 0725415475 Ai o urgenta? Suna acum la 0725415475, PROGRAM NON-STOP!

PLOIESTI

Romania

http://www.firstdent.ro/index.htm

Find us on:

Indrazneste si zambeste pentru ca meriti!
NOU la CLINICA FIRST DENT din PLOIESTI: echipamente de ultima generatie pentru radiografia dentara!

Prinde si tu Ocazia: Doar 29 RON in loc de 100 RON pentru RADIOGRAFIE DENTARA PANORAMICA + CONSULT STOMATOLOGIC, INTERPRETARE si PLAN de TRATAMENT

• Radiografie dentara panoramica permite vizualizarea in ansamblu a dentitiei a elementelor maxilo-faciale inconjuratoare (osul maxilar si mandibula, sinusul maxilar, articulatiile temporomandibulare).

• Aceasta metoda de investigatie poate fi indicata in: evaluarea initiala in cadrul planului de tratament, leziuni osoase sau dinti neerupti, evaluarea starii parodontale si structura osoase de sustinere, preimplant in vederea evaluarii inaltimii osoase.

• Radiografia panoramica nu are o doza de radiatii mai mare decat in cazul radiografiilor mici. In practica, radiografiile panoramice folosesc ecrane intensificatoare cu cristale (asemenea unui amplificator de boxe), ceea ce reduce doza de radiatie necesara pana la 60 de ori, in asa fel incat doza necesara este echivalentul efectuarii a 3-4 radiografii mici.


FIRST DENT - cheia pentru un zambet de invidiat!

• PENTRU DETALII DESPRE VOUCHER SUNATI LA 0728.234.111.

• VOUCHER VALABIL PANA LA 30 octombrie 2013.

Termeni si conditii

vezi pagina termeni si conditii

Oferte recomandate

Oferte pe e-mail

Grabeste-te! Aboneaza-te pentru a primi oferte in orasul tau pe EMAIL...

Facebook