TRATAMENT CORPORAL PREMIUM: CRIORADIOFRECVENTA cu SCULPTOR + 1 MASAJ TRANSDERMI...

135RON

Valoare

270 RON

Reducere

50%

Salveaza

135.00 RON

TRATAMENT CORPORAL PREMIUM: CRIORADIOFRECVENTA cu SCULPTOR  + 1 MASAJ TRANSDERMIC DERMOHEALTH cu  doar 135 RON la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

TRATAMENT CORPORAL PREMIUM: CRIORADIOFRECVENTA cu SCULPTOR + 1 MASAJ TRANSDERMIC DERMOHEALTH cu doar 135 RON la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

TRATAMENT CORPORAL PREMIUM: CRIORADIOFRECVENTA cu SCULPTOR + 1 MASAJ TRANSDERMIC DERMOHEALTH cu doar 135 RON la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

  • Slabeste in centimetri, atenueaza aspectul de coaja de portocala, diminueaza vergeturile si topeste grasimea! - CrioRadiofrecventa – o terapie unica ce combina concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecventa (+60 grade) monopolara sau multipolara (in functie de gradul de celulita); efecte spectaculoase pe partea de liftare, compactare, anticelulitic si laxitate; poate fi folosit inclusiv pe pielea afectata de telangiectazii. - Masaj transdermic DermoHealth – cu tehnologie LED Laser – ridica, modeleaza, recontureaza. Aceasta procedura este ideala pentru: • persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza), • pentru refacerea conturului corporal in cazul persoanelor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala si celulita. O sedinta dureaza 30 de minute, se poate lucra 90 de minute pe saptamana • DermoHealth actioneaza foarte eficient la nivel corporal si trateaza celulita pana la gradul 4; de asemenea, produce compactarea tesuturilor si o excelenta tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activeaza receptorii celulari, multiplicand productia de elastina si colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin si tanar. BENEFICIILE MASAJULUI TRANSDERMIC DERMOHEALTH: - Activeaza circulatia sangvina crescand aportul de oxigen la nivelul tesuturilor - Stimuleaza microcirculatia la nivelul tesuturilor crescand elasticitatea si fermitatea pielii - Inlatura aspectul de “coaja de portocala” si nodulii celulitici - Reda forma si conturul siluetei - Stimuleaza sinteza de fibre de colagen si elastina - Efectueaza cel mai efficient drenaj limfatic - Reduce edemele de la nivelul tesuturilor - Combate cearcanele si pungile de sub ochi • VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 30 august 2019. • PENTRU DETALII DESPRE VOUCHER SUNATI LA 0728.234.111.

Detalii suplimentare

  • - CrioRadiofrecventa – o alta terapie unica ce combina concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecventa (+60 grade) monopolara sau multipolara (in functie de gradul de celulita); efecte spectaculoase pe partea de liftare, compactare, anticelulitic si laxitate; poate fi folosit inclusiv pe pielea afectata de telangiectazii. - Masaj transdermic DermoHealth – cu tehnologie LED Laser – ridica, modeleaza, recontureaza.

Termenii ofertei

  • Achizitioneaza voucherul de pe site (cu cardul sau cu ordin de plata – prin transfer bancar) si dupa confirmarea platii, vei gasi voucherul in format pdf in Contul tau, la “Cupoanele mele”. Printeaza voucherul si prezinta-l la salon sau il poti salva pe telefon. Adresa SALONULUI CLADDAGH : STR. NICOLAE TITULESCU NR 4, BLC 10I, PARTER, interfon 2, Ploiesti. • Pentru programari suna la 0730.269.779 • VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 30 august 2019.

Contact Details

TRATAMENT CORPORAL PREMIUM: CRIORADIOFRECVENTA cu SCULPTOR  + 1 MASAJ TRANSDERMIC DERMOHEALTH cu  doar 135 RON la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

SALON CLADDAGH

STR. NICOLAE TITULESCU NR 4 BL 10 i, parter interfon 2 PLOIESTI

PLOIESTI

Romania

http://www.prindeocazia.ro/ploiesti/

Find us on:

Slabeste in centimetri, atenueaza aspectul de coaja de portocala, diminueaza vergeturile si topeste grasimea!

- CrioRadiofrecventa – o terapie unica ce combina concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecventa (+60 grade) monopolara sau multipolara (in functie de gradul de celulita); efecte spectaculoase pe partea de liftare, compactare, anticelulitic si laxitate; poate fi folosit inclusiv pe pielea afectata de telangiectazii.

- Masaj transdermic DermoHealth – cu tehnologie LED Laser – ridica, modeleaza, recontureaza.

Aceasta procedura este ideala pentru:

• persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza),

• pentru refacerea conturului corporal in cazul persoanelor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala si celulita.


O sedinta dureaza 30 de minute, se poate lucra 90 de minute pe saptamana

• DermoHealth actioneaza foarte eficient la nivel corporal si trateaza celulita pana la gradul 4; de asemenea, produce compactarea tesuturilor si o excelenta tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activeaza receptorii celulari, multiplicand productia de elastina si colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin si tanar.
BENEFICIILE MASAJULUI TRANSDERMIC DERMOHEALTH:
- Activeaza circulatia sangvina crescand aportul de oxigen la nivelul tesuturilor
- Stimuleaza microcirculatia la nivelul tesuturilor crescand elasticitatea si fermitatea pielii
- Inlatura aspectul de “coaja de portocala” si nodulii celulitici
- Reda forma si conturul siluetei
- Stimuleaza sinteza de fibre de colagen si elastina
- Efectueaza cel mai efficient drenaj limfatic
- Reduce edemele de la nivelul tesuturilor
- Combate cearcanele si pungile de sub ochi



• VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 30 august 2019.

• PENTRU DETALII DESPRE VOUCHER SUNATI LA 0728.234.111.

Termeni si conditii

vezi pagina termeni si conditii

Oferte recomandate

Nicio oferta disponibila...

Oferte pe e-mail

Grabeste-te! Aboneaza-te pentru a primi oferte in orasul tau pe EMAIL...

Facebook