Tratament facial pentru un ten curat, luminos si hidratat: MEZOTERAPE + MICROD...

104RON

Valoare

260 RON

Reducere

60%

Salveaza

156.00 RON

Tratament facial pentru un ten curat, luminos si hidratat:  MEZOTERAPE +  MICRODERMABRAZIUNE FACIALA + MASAJ FACIAL cu doar 104 RON la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

Tratament facial pentru un ten curat, luminos si hidratat: MEZOTERAPE + MICRODERMABRAZIUNE FACIALA + MASAJ FACIAL cu doar 104 RON la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

Tratament facial pentru un ten curat, luminos si hidratat: MEZOTERAPE + MICRODERMABRAZIUNE FACIALA + MASAJ FACIAL cu doar 104 RON la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

  • Mezoterapia este o metodă nouă de tratament folosită în medicina estetică non-invazivă, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect stimularea sintezei de colagen şi creşterea fermităţii pielii, refacerea elasticității și tonicității pielii. Tratamentul cosmetic consta in: • DEMACHIERE • MICRODERMABRAZIUNE – curatare puncte negre, piele descuamata cu ajutorul aparatului de microdermabraziune (discuri cu particule de diamant de unica folosinta) • MEZOTERAPIE - Introducere de vitamine( coktail de vitamine in functie de timpul de ten) cu ajutorul aparatului de mezoterapie • MASAJ FACIAL Microdermabraziunea este o tehnica de infrumusetare care consta in indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata epidermei pentru a ajuta pielea sa se regenereze mult mai repede si sa arate mai bine. Zona de la suprafata epidermei este un adevarat "depozit" de impuritati si din cauza ei pe fata apar pete, puncte negre si chiar riduri. Toate acestea vor deveni o poveste expirata prin tehnica microabraziva! Nedureroasa, acesat tehnica asigura rezultate la fel de bune ca un peeling chimic, dar fara efecte negative. Totodata, stimuleaza circulatia sangivina, da sansa pielii de a fi mai usor hidratata si o ajuta sa se regenereze intr-un ritm rapid si specific ei. • VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 30 decembrie 2019. • PENTRU DETALII DESPRE VOUCHER SUNATI LA 0728.234.111.

Detalii suplimentare

  • Microdermoabraziunea este, de fapt, o tehnică modernă de peeling; un jet de cristale abrazive de oxid de aluminiu se aplică pe piele prin vacuumare, care îndepărtează epiderma. Microdermoabraziunea este eficientă în: ameliorarea semnelor de îmbătrânire a pielii, stimularea procesului de regenerare a pielii – stimulează sinteza de colagen, elastină şi microcirculaţia sangvină, atenuarea petelor şi a ridurilor şi, nu în ultimul rând, micşorarea porilor.

Termenii ofertei

  • Achizitioneaza voucherul de pe site (cu cardul sau cu ordin de plata – prin transfer bancar) si dupa confirmarea platii, vei gasi voucherul in format pdf in Contul tau, la “Cupoanele mele”. Printeaza voucherul si prezinta-l la salon sau il poti salva pe telefon. Adresa SALONULUI CLADDAGH : STR. NICOLAE TITULESCU NR 4, BLC 10I, PARTER, interfon 2, Ploiesti. • Pentru programari suna la 0730.269.779 • VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 31 ianuarie 2020.

Contact Details

Tratament facial pentru un ten curat, luminos si hidratat:  MEZOTERAPE +  MICRODERMABRAZIUNE FACIALA + MASAJ FACIAL cu doar 104 RON la CLADDAGH SALON din PLOIESTI!

SALON CLADDAGH

STR. NICOLAE TITULESCU NR 4 BL 10 i, parter interfon 2 PLOIESTI

PLOIESTI

Romania

http://www.prindeocazia.ro/ploiesti/

Find us on:

Mezoterapia este o metodă nouă de tratament folosită în medicina estetică non-invazivă, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect stimularea sintezei de colagen şi creşterea fermităţii pielii, refacerea elasticității și tonicității pielii.

Tratamentul cosmetic consta in:

• DEMACHIERE
• MICRODERMABRAZIUNE – curatare puncte negre, piele descuamata cu ajutorul aparatului de microdermabraziune (discuri cu particule de diamant de unica folosinta)
• MEZOTERAPIE - Introducere de vitamine( coktail de vitamine in functie de timpul de ten) cu ajutorul aparatului de mezoterapie
• MASAJ FACIAL

Microdermabraziunea este o tehnica de infrumusetare care consta in indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata epidermei pentru a ajuta pielea sa se regenereze mult mai repede si sa arate mai bine. Zona de la suprafata epidermei este un adevarat "depozit" de impuritati si din cauza ei pe fata apar pete, puncte negre si chiar riduri. Toate acestea vor deveni o poveste expirata prin tehnica microabraziva! Nedureroasa, acesat tehnica asigura rezultate la fel de bune ca un peeling chimic, dar fara efecte negative. Totodata, stimuleaza circulatia sangivina, da sansa pielii de a fi mai usor hidratata si o ajuta sa se regenereze intr-un ritm rapid si specific ei.

• VOUCHERUL ESTE VALABIL PANA LA 30 decembrie 2019.

• PENTRU DETALII DESPRE VOUCHER SUNATI LA 0728.234.111.

Termeni si conditii

vezi pagina termeni si conditii

Oferte recomandate

Nicio oferta disponibila...

Oferte pe e-mail

Grabeste-te! Aboneaza-te pentru a primi oferte in orasul tau pe EMAIL...

Facebook